“Beren Saat, Kenan’a Çin işkencesi uyguluyor!”

Magazin konseyinde bu hafta Beren Saat-Kenan Doğulu ilişkisi masaya yatırıldı. İşte Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk’ün o yorumları.

Beren Saat’in Kenan Doğulu’nun doğum gününde yaptığı açıklama haftanın iklimini değiştirdi…

‘BEREN SAAT ÇOK ZEKİ BİR KADIN’

Onur Baştürk: Beren Saat çok zeki bir kadın. Belli ki elinde ciddi bir koz var, Kenan susuyor ama o sürekli ilişkisiyle ilgili çok derin çok duygusal açıklamalar yapıyor. Söylediği şey ise şu: “Âşıktım, ama artık değilim, üzüldüğüme de değdi ama, ona da pişman değilim!”

‘BEREN SAAT, KENAN DOĞULU’YA ÇİN İŞKENCESİ UYGULUYOR’

Cengiz Semercioğlu: Beren Saat, Kenan Doğulu’ya Çin işkencesi uyguluyor. Ne yaşadıysa artık yavaş yavaş, kanırta kanırta Kenan’ın burnundan getiriyor. Kendi doğum gününde ayrı, Kenan’ın doğum gününde ayrı duygusal şiddet uyguluyor eşine…

İlişki masumiyetini kaybettiyse, gördüğümüz aşk değilse, öfke, pişmanlık, gözyaşı varsa ortada ne duruyorsun bu evlilikte? Demek Kenan’ın da kusuru o kadar büyük ki, ‘ne diyorsun, neden evliliğimizi sürekli tartıştırıyorsun’ diye itiraz bile edemiyor.

‘BU MESAJ BEREN’İN HAYAL KIRKLIĞININ BİR ÜRÜNÜ’

Ömür Gedik: Kenan’ın en acı doğum günü bu oldu herhalde. Beren doğum günü kutlamasında ihanete işaret eden ifadeler kullandı, Kenan’ın masumiyetini yitirdiğini söyledi. O ilk günkü büyünün bozulduğunu açıkladı. Kenan’ın şarkılar yazacağı yeni aşklara yelken açacağını bile söyledi. “Artık içimde öfke yok” diyor ama bu mesaj bile hayal kırıklığının bir ürünü bence.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.