Alman model Claudia Schiffer, yıllar sonra ilk kez bikinili

Moda dünyasına damgasını vuran efsane modellerden biriydi!

1990’lı yıllara damgasını vuran Alman model Claudia Schiffer, ailesiyle birlikte tatile çıktı. 3 çocuk annesi Schiffer, İtalya’da çıktığı mavi turda objektiflere takıldı.

Beyaz üzerine siyah puantiyeli bir bikini giyen 47 yaşındaki modelin aradan geçen zaman içinde fiziksel görüntüsünden çok da fazla bir şey kaybetmemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

blank

Saçlarını at kuyruğu yapan Schiffer, bir süre yüzdükten sonra lüks yatın güvertesinde uzun uzun güneşlendi.

İngiliz yapımcı ve yönetmen kocası Matthew Vaughn ile yatın güvertesinde sohbet eden Claudia Schiffer çocuklarıyla ilgilenmekten de geri durmadı.

Henüz 17 yaşındayken keşfedilip 1990’lı yıllarda moda dünyasına damgasını vuran Claudia Schiffer, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kariyerini geri plana atmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.