Alice Müzikali için söyledi… Serenay Sarıkaya sesiyle kendisine hayran bıraktı!

Başrol oynadığı Alice Müzikali’nin heyecanını yaşayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Nil Karamibrahimgil’in şarkısını seslendirdi.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, başrolünü oynadığı Alice Müzikali için stüdyoya girip Nil Karaibrahimgil’in şarkısını seslendirdi

NİL KARAİBRAHİMGİL’İN ŞARKILARINI OKUDU

7 Şubat’ta prömiyeri yapılacak müzikal için Nil Karaibrahimgil, “Duy Beni” ve “Kuzey Yıldızı” adlı iki şarkı hazırladı. Sarıkaya önceki gün şarkıları seslendirmek için stüdyoda Nil Karaibrahimgil ile bir araya geldi.

“ŞARKILAR HEPİMİZ İÇİN ÖZEL OLACAK”

Ünlü oyuncu, “Nil’e, Alice’in ve benim ruhumu bu kadar şeffaf görebildiği ve aktarabildiği için sonsuz teşekkür ederim. Bu iki harika şarkı benim ve hepimiz için çok özel olacak” dedi.

blank

SESİYLE BÜYÜLEDİ

Müzikalin resmi Instagram hesabından Nil Karaibrahimgil ve Serenay Sarıkaya’nın stüdyodaki eğlenceli halleri paylaşıldı. Sesiyle büyüleyen Serenay Sarıkaya’nın videosu hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.