Ali Koç: Uzun ya da kısa vadeli programımızda Ersun Yanal yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tartışmalara noktayı koydu. Başkan “Uzun ya da kısa vadeli programlarımızda Ersun Yanal yok” diyerek tecrübeli teknik adama kapıyı kapattı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında soruları yanıtlayan Başkan, teknik direktör tartışmalarına da noktayı koydu. Sarı lacivertli takımın eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal ile ilgili açıklamalarda bulunan Koç “Ersun Yanal kısa ya da uzun vadeli programlarımızda bulunmuyor. Kendisiyle görüşmedik” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN OLMADI, YARIN DA OLMAYACAK”

Başkan Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

Ersun Yanal planlarımız arasında yok. Ne kendisiyle konuştuk, ne de konuşmayı düşünüyoruz. Spor medyasında bir tarz var, istediğini öne çıkarmak, istemediğini karalamak. Medyada bir kampanya var. Tribünlerin etkilenmesini normal buluyorum. Anlayışla karşılıyorum. Olmayacağını söylüyorum. Benden sonra ne olur bilmiyorum ama bunun pek bir faydası olmuyor. Dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacağını düşünüyorum.

GİDEN ANTRENÖRLER

En uzun bölüm bu olacak. Ben geçen hafta salı günü bir şeyler yazdım. Değişime direnç olanlar olduğunu söyledim. Neyin ne olduğunun farkında olan bir anlayışla söyledim. Bizim tespit ettiğimiz, çok rahatsız olduğumuz gelişmelere tanık olduk. Cuma açıklama yaptık. Sonra doğal olarak herkes öfkelendi. Olumlu karşılayanlar da oldu. Niye detaylar anlatılmıyor dendi. Bilerek yaptık. Bunu da plan çerçevesinde yaptık. Söz konusu kişiler ne diyecek diye bekledik. Tabii ki anlatacaktık. Görmüş olduk herkesi. Dostu-düşmanı tanıdık.

Söz sırası bize geldi… Öncelikle sezon başına gelelim. Aykut hocamızla görüşmelerimiz oldu. Hoca değiştirmeye karar verdik. Bugünki durumda yaptığımız, yapmadığımız birçok aksiyonun etkisi olmuştur. Bu anlatacağım şeyin çok büyük etkisi olmuştur. Nelerle mücadele ettiğimizi anlamanız için bu konuyu detaylı giriyorum.

Şimdi Ali Bey hocaları kullanıyor falan demesinler. Düzen değiştirmeye geldik. Bazen üzüleceğimizi biliyoruz, hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. Bu olay bizi demoralize etti.

Aykut hocayla teknik ekibini konuştuk. Ekibin gayet iyi olduğunu ifade etti. Keza Damien Comolli de teknik ekiple konuştu. Raporu son derece olumluydu. Biz yumuşak bir geçiş için orta vadede mantıklı olduğunu düşündük. Aykut hocamızla konuştuğumuz zaman, dedi ki ne olur onların hakkını koruyun. Tabii ki dedik. Sezon açılmasına bir gün kala bu ekip istifa etti. Ben de hocayı aradım. Yanlış anlaşılma mı var acaba diye. Sonra devam edildi. Buraya bu kadar sene emek vermiş insanları sadece katma değer olur diye düşündük. Hocamız da olumlu referans vermişti. Burada 4 ayın sonunda baktığımız zaman keşke o zaman el sıkışıp ayrılsaydık diye konuştuk. Biz ne yapmaya çalıştıysak bir dirençle karşılaştık. Gelişime fazla açık olunmadığını gördük. Eski düzenin daha iyi olduğunu düşündüler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.