Ali Koç: Şu an 51 yaşındayım ve hayalime çok yakınım

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç katıldığı bir TV programında soruları yanıtladı. Ali Koç, hakkında söylenen FETÖ tartışmalarıyla ilgili olarak “Benim hakkımda bir suç duyurusu yapılmış. Bir gün kapalı bir zarf içerisinde belge geldi..Gözlerime inanamadım. Deli saçması diye üstünde durmadım” dedi.

Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili olarak ‘Çocukluğumdan bu yana başkanlık hayalim vardı. 30’lu yaşlarda bu hayalimi dile getirip, 50’lerimde Fenerbahçe’ye başkan olacağım demiştim. Şu an 51 yaşındayım ve hayalime çok yakınım’ dedi.

FETÖ TARTIŞMALARI

Ali Koç, hakkında söylenen FETÖ tartışmalarıyla ilgili olarak, “Benim hakkımda bir suç duyurusu yapılmış. Bir gün kapalı bir zarf içerisinde belge geldi..Gözlerime inanamadım. Deli saçması diye üstünde durmadım. 101 kişi, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlık İletişim Merkezi’ne benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Evrağın özü şu: Benim FETÖ’cü olduğum 3 Temmuz’u benim yönettiğim, savcıların, polislerin benim irademle hareket ettikleri gibi gibi deli saçması şeyler. Sonra ilerleyen süreç içerisinde bazı insanlar bana geldi ve başkanımızın kapalı kapılar ardında küçük gruplara benim bir FETÖ projesi olduğumu anlattığını söylemeye başladılar. O noktada ben bu işi ciddiye almaya başladım. Türkiye’de iki adama para verip gizli tanık dersiniz, sonra çık işin içinden. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ bugün bir teröristin gizli tanıklığıyla cezaevine girdi. Dolayısıyla ben bunu ciddiye almak zorunda kaldım. Geçenlerde yine oldu. Herkesin bildiği, benim de sevdiğim bir kişi, onunla buluştum. Durumu anlattım. Benzer şeyleri kendisinin de duyduğunu söyledi. Aklım ermedi dedi. Ama sen üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunun gibi çok örnek var. Ben bu ismi söyleyemem ama bir yanlış varsa söylediğimde başkanımız çıkar Ali 3 Temmuz’da dik durdu, maddi, manevi destek oldu, en kötü dönemimizde yanımızda oldu. Kimse Ali’ye FETÖ’cü diyemez! Ama söylenmedi. Ben kırgınım ve bunları hak etmedim. Siz beni ve ailemi terör örgütüne üye olmaktan itham ediyorsunuz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.