Aleyna Tilki’den popçuları kızdıracak sözler

Hande Yener’in müzik dünyasında ses getiren “Rap, popu öldürdü” çıkışına genç şarkıcı Aleyna Tilki de dahil oldu.

Önceki gün Kuruçeşme’de görüntülenen Aleyna Tilki, Hande Yener’in “Rap, pop müziği öldürdü” açıklamasıyla ilgili sorulara “Bence rap, popu öldürmedi. Popçular şarkı yapmadı. Yapanlar da hit şarkı çıkaramadı” diye yanıt verdi.

“POP MÜZİĞİN SORUNU YARATICILIK”

Genç şarkıcı şöyle devam etti: “Biraz özensiz davranmaya başladı bazı abiler, ablalar. O yüzden rap’çiler özgürce üretim yaptılar. Genç kafalar yaratıcı hamleler yapınca böyle oldu. Pop müziğin sorunu yaratıcılık. Ben de rap yapacağım, çok seviyorum.”

“TÜRK KÜLTÜRÜNÜ DEĞERLİ KILMAK İSTİYORUM”

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzalayan Tilki, Türk şarkıcıların yurtdışında başarılı olamamaları hakkında yöneltilen soruları şöyle yanıtladı:

“Ben bu işi Amerikalılarla yapıyorum. Türk olmak çok büyük değer ama yurtdışı vizyonu da gerekli. Warner Music gibi bir şirketle anlaşan ilk kişi benim ve ben muhteşem Türk kültürünü yurtdışında da değerli kılmak istiyorum.”

Aleyna Tilki sansürü! Listeden çıkarıldı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.