Küsurat Yayınları kitapları artık bir kulaklık mesafenizde

Selçuk Aydemir’in kaleme aldığı, Murat Eken’in seslendirmesiyle Storytel’de yer alan Liseden Arkadaşlar yayınlanmasından kısa bir süre sonra en çok dinlenenler listesinde yerini aldı. Liseden Arkadaşlar’ı dinlerken siz de kahkahalarınıza engel olamayacak, lise yıllarınıza döneceksiniz!

Küsurat Yayınları’nın birbirinden keyifli kitapları Storytel’de!

Evrak Kürek: Sektörden Arkadaşlara Giriş 101, 4 Enişte 1 Cenaze, Oh Kaos, İyiyim Oturuyorum, Hayatındaki Tüm Kışları Unutan Adam ve Yaptığımız Çocukluk’u dinlerken kahkahalarınıza engel olamayacak; Bir Anne Kolay Yetişmiyor’u dinlerken bir annenin kendini yetiştirme serüvenine çokça keyif alarak konuk olacak; Japonya: Modern Bir İmparatorluğun Anatomisi ve Güney Afrika: Kıtanın Gökkuşağı’nı dinlerken eğlenceli yolculuklara çıkacak; İnsan Çürümeye Başladığında’yı dinlerken gizemli bir polisiyede sürüklenecek; Ayna Ayna’yı dinlerken ise bambaşka kadınların hikâyelerine ortak olacaksınız!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.