Aleyna Tilki: Evlenecem, vermezlerse kaçacağım

Aleyna Tilki, youtube canlı yayın konserinde bir dönem akım olan “Evlenecem, vermezlerse kaçacağım” espirisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Aleyna Tilki Vodafone Freezone canlı stüdyosunda youtuber Orkun Işıtmak’ınSaçma Güzel programının konuğu oldu. Şarkılarıyla stüdyodakilere unutulmaz bir gece yaşatan Aleyna Tilki, yaptığı espirilerle de güldürdü. Tilkinin bir dönem akım haline gelen komik videoya gönderme yaptı. Aleyna, “Ben evlenecem, vermezlerse kaçacağım” diyerek seyircileri kahkahaya boğdu.

blank

PROGRAM DAKİKALAR İÇİNDE 2 MİLYON KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

Her yaptığı ile adından söz ettiren Aleyna Tilki, yayını 2 milyon kişinin izlediğini duyunca, mutluluğunu gizleyemedi. Genç şarkıcı, yaptığı kliplerin milyonlarca kişinin izlediğini, çok iyi işler çıkardığını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.