Alem FM 22 yaşında

Yayın hayatına başladığı 1994 yılı Ocak ayından bu yana Türkiye’de radyoculuğun gelişmesine öncülük eden Alem FM bu sene 22. yaşını kutluyor.
Bugün Marmara Bölgesi’nde 89.2, çoğunluğu 89.3 frekansından olmak üzere 50’den fazla ana merkezden tüm Türkiye’ye yayın yaparken, içinde stüdyosunu barındıran canlı yayın aracı ile karış karış tüm Türkiye’yi gezerek dinleyicileriyle buluşan Alem FM; genç, dinamik programcıları ve keyifli yayın akışı ile her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor.

22 YILLIK SERÜVEN
Kurulduğu günden bu yana sayısız ödüle layık görülen ve şu an ünlü olan birçok ismi radyo ve televizyon dünyasına kazandıran Alem FM’in 22 yıllık serüveninde bir çok özel anı ve hikâye saklı…

22. yaş gününü, Türkmedya binasında yayın ekibi ve yöneticilerinin katılımıyla kutlayan Alem FM’i, gazeteci Ersoy Dede de bu özel gününde yalnız bırakmayarak Alem FM ekibinin yanında yer aldı. Tüm Alem FM programcılarının (Adem Metan, Füsun Tuncer, Fatih Yıldırım, Rıza Esendemir, irfan Aslanhan, Hilal Özgani, Selim Altın ve Umut Bezgin) 22.yaş gününe özel olarak 15:00- 16:00 saat aralığında hep birlikte yer aldığı ve eğlenceli anlara sahne olan bu özel yayın, Alem FM’in Periscope hesabından da canlı yayınla geniş bir kitleye ulaştı.

alem fm

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.