Alem FM’de Işın Karaca’ya evlenme teklifi

Alem FM’de İrfan Aslanhan’ın sunduğu Radyo Makinası programında, gecenin Facebook konusu olan “Ölmeden Önce Yapılması Gereken Şeyler” için telefonla katılan İbrahim adlı dinleyicinin Işın Karaca hakkında konuşmaları, dinleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Işın Karaca ile görüşmek isteyen İbrahim, İrfan Aslanhan’dan bu konuda yardım istedi. İbrahim, 2015 yılında köpek alıp Işın Karaca’nıın oturduğunu düşünerek Bebek Parkı’nda sürekli gezdiğini söyledi.

İrfan Aslanhan’ın kendisine yanlış parkta gezdiğini ve Işın Karaca’nın Bebek’te oturmadığını söylemesi üzerine İbrahim bey en sonunda şarkıcıyı orada göremeyince köpeği de bir çocuğa hediye ettiğini söyledi.

“Ben tır şoförüyüm, dünyanın neresinden ne istersen getiririm.” diyerek İrfan Aslanhan’ı ikna etmeye çalışan İbrahim, Işın Karaca ile evlenmek istediğini söyledi ve ekledi “İlk eşimin adı da Işın’dı… Düşünün artık ve ne olur beni konuşturun Işın Karaca ile…” diye resmen yalvardı.

gazetemag.com-irfan aslanhan

Twitter’da Işın Karaca’ya özel mesaj yazarak durumu izah eden İrfan Aslanhan, çok geçmeden Işın Karaca’dan yanıt aldı ve sanatçı Radyo Makinası programına İrfan Aslanhan’ı çok eski tanıdığı ve sevdiğinden dolayı yayına bağlandı eğlence doruğa ulaştı.

Yayına bağlanınca anneliğini bırakıp Işın Karaca olduğunu söyleyen ünlü sanatçı son dönemde yaşanan şehit ve saldırı olaylarını kınadığını söyleyerek “Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı o kadar dağıldı ki yüreğim, kafayı toparlayamıyorum bir türlü. Onlar bitse çocuğum izin vermiyor.” diyerek evde oturduğunu söyledi. İbrahim Bey’in büyük hayranı olduğunu öğrenen Işın Karaca, 55 kilo verdiğini söylemeyi de es geçmedi.

Güvenlik sebebiyle iptal olan konserlerine de değinen Işın Karaca hiç kırgın olmadığını, güvenliği sağlamanın daha önemli olduğunu dile getirdi. Vur patlasın çal oynasın tatillerin bu kadar kayıp içerisinde kendisine garip geldiğini ama asla kınamadığını söyleyerek dinlenmenin ve eğlenmenin herkesin hakkı olduğunu da dile getirdi.

İrfan Aslanhan, İbrahim beyden bahsedince beraber yayına katılmayı kabul eden Işın Karaca, “Sevmek ve sevilmek çok kıymetli bir duygudur bunun için kimseye kızamam.” diyerek yayına bağlanmasını istedi. İbrahim yayına bağlandığında Işın Karaca’nın “nasılsınız” sorusuna “Şu anda cennetteyim” diyerek cevap verdi.

Günün Facebook konusuna ise verdiği cevabı yineleyen İbrahim, “Işın Karaca ile evlenmek” dedikten sonra Işın Karaca, İbrahim beyin “Bizim ilişkimiz çok zor siz bir sanatçısınız ben uluslararası çalışan bir tır şoförüyüm siz ise halka mâl olmuş bir sanatçısınız” lafına ise büyük bir alçak gönüllülükle “Estağfurullah bunun statü ile hiçbir alakası yok” diyerek gönülleri fethetti.

Işın Karaca’nın evli olduğunu öğrendikten sonra yıkıldığını belli etmeyen İbrahim, İstanbul’da olduğu bir gün kendisiyle yemek yemek istediğini söyledi ve Işın Karaca “İrfan seni geberteceğim” dedikten sonra “Eşim ve çocuklarla birlikte seve seve hatta İrfan seninle birlikte bu yemeği yemek isterim” dedi.

İbrahim’in “Işın hanım ben bekarım yalnız” demesi üzerine stüdyodan “hepimiz bekarız” sesleri yükseldi. :))

İrfan Aslanhan ise yemeği ve yeri organize edeceği sözünü verdi. Tüm bunları kabul eden Işın Karaca, “En kısa sürede bunu gerçekleştirelim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.