Akasya Kültür Sanat sahnesi dopdolu

AKS, sahnesinde usta isimleri ağırlamaya devam ediyor. İstanbul’un kültür sanat dünyasına yeni bir renk getiren AKS haziran ayının son haftasında da dopdolu programı ile misafirlerini bekliyor.

24 Haziran Cuma akşamı da Nilüfer Açıkalın, Türkiye’nin ilk kadın sinema yönetmeni Cahide Sonku’nun olağanüstü ve dramatik yaşam öyküsünü çağdaş bir müzikal olarak sahneye taşıyacak.

25 Haziran Cumartesi ise son dönemin en çok eğlendiren oyunu “İnternette Tanışan Son Çift” AKS sahnesinde izleyenler ile buluşacak.

AKS’de biz bize müzik

AKS; ev sahipliği yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra akustik konserlerle de fark yaratmaya devam edecek.
29 Haziran Çarşamba Büyük Ev Abluka, akustik performanslarıyla AKS sahnesinde olacaklar.

Tüm tiyatro oyunları ve konserler saat 21.15’te başlayacak. AKS etkinliklerinin biletleri Akasya’nın zemin kattaki gişeden ve Biletix’ten ulaşmak mümkün.

AKS’nin Haziran ayı programı şöyle:

24 Haziran Cuma- Cahide Sonku Müzikali
25 Haziran Cumartesi-İnternette Tanışan Son Çift
29 Haziran Çarşamba-Büyük Ev Ablukada (Akustik)

AKASYA KÜLTÜR SANAT MERKEZİ-AKS ULAŞIM:

İstanbul’un merkez noktalarından biri olan Acıbadem’in kalbinde yer alan Akasya’ya, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantılarıyla ulaşmak mümkün. Kendi araçları ile gelecek misafirler Akasya otoparkından ve vale hizmetlerinden de yararlanabilirler.

akasya1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.