Akademik Yazar Sabiha Sefer Ünal’dan Tarihten Bugüne Rüyalar

Akademik çalışmarı ve verdiği seminerler ile büyük beğeni toplayan Araştırmacı yazar Sabiha Sefer Ünal üzerinde bir yıldır çalıştığı Süleyman El Hüseyin’e ait ” Kenzül Menam ” isimli kitabını Osmalı Türkçesin’den günümüz Türkçesine çevirerek ayrıca tarihte geçmişten gününümüze gerçekleşmiş rüyaları tek bir çatı altında toplayan araştırmacı yazar yakında her iki kitabıda raflardaki yerini alacağının müjdesini verdiği seminerde sevenleri ile paylaştı.

Sabiha Sefer Ünal çıkaracağı kitabın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu büyük bir emek özveri ve aslına bağlı kalarak sıkı bir çalışmanın emeği olduğunu ve bu konuda kendisinden yardım ,destek ve bilgilerinizi esirgemeyen hocalarına minnettar olduğunu Kitabının çıkacağı günü heyecanla beklediğini vurguladı.
Ünlü araştırmacı yazar yakın bir zamanda sözcümagazin.com’da köşe yazılarıyla ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.