Ahmet Kural’dan şiddet gören Sıla’ya ünlüler dünyasından destek geldi

Ahmet Kural’ın kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye başvuran Sıla’ya Gülben Ergen ve Demet Akalın’dan destek mesajı geldi.

Ahmet Kural’dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Sıla’ya İlk Destek Demet Akalın ve Gülben Ergen’den Geldi 54 dakika önce
Ahmet Kural’ın kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye başvuran Sıla’ya Gülben Ergen ve Demet Akalın’dan destek mesajı geldi.

Şarkıcı Sıla ve Oyuncu Ahmet Kural’ın ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak Ahmet Kural ve Sıla aşkında hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sıla, Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Sıla’nın kolundaki morluklar dikkat çekerken, Kural için 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı.

“FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI”

10 aylık ayrılığın ardından sürpriz bir şekilde barışan Sıla ve Ahmet Kural ilişkisine gölge düştü. Aşkı yeniden alevlenen ikilinin evlenceği konuşulurken beklenmedik gelişme yaşandı. Sıla, Çağlayan Adliyesi’ne giderek, Ahmet Kural’ın kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla Ahmet Kural hakkında şikayetçi oldu.

blank

SILA’YA ÜNLÜLER DÜNYASINDAN DESTEK MESAJI GELDİ

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğünü söyleyen Sıla’ya ise ünlüler dünyasından destek mesajları gelmeye başladı.

“YANINDAYIM HER ZAMAN”

Olayın ardından Sıla’ya ilk destek mesajı ise Demet Akalın’dan geldi. Akalın sosyal medya hesabından, ” Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir. yanındayım herzaman” mesajını yayınladı.

“GÜÇSÜZLÜK SİZİN DİĞER ADINIZ”

Gülben Ergen sosyal medya hesabından meslektaşı Sıla’ya şu sözlerle destek verdi.

“Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok #güzel ve başarılı diye, #şiddet uygulayan güçsüz “erkek” O kadın senin ezik şiddetinle, bir #ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun? Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız. 6164.Maddenin 5.Maddesi uyarınca sen bi #sus ve uzaklaş! yanındayım”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.