Ahmet Hakan’dan İvana Sert’e: Kum Gibi’yi rahat bırak!

İvana Sert’in Ahmet Kaya şarkısı ‘Kum Gibi’yi okumasını eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ”İstediğin şarkıyı perişan et… Ama ne olur ‘Kum Gibi’yi rahat bırak” dedi.

Moda dünyasından müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan İvana Sert, son günlerde Ahmet Kaya’nın ‘Kum Gibi’ performansıyla dillerden düşmüyor.

‘İmalat Hatası’ isimli şarkısına klip çeken Sert, aksanlı şarkı söylemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçen günlerde de Ahmet Kaya’nın ‘Kum Gibi’ şarkısını seslendiren şarkıcı, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından performansı çoğunlukla beğenilmeyen İvana Sert’e son olarak Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’dan bir yorum geldi.

”İSTEDİĞİN ŞARKIYI KATLET AMA…”

Ahmet Hakan İvana Sert’e ”İstediğin şarkıyı katlet! İstediğin şarkının ağzını burnunu kır! İstediğin şarkıyı zulmün altında inlet! İstediğin şarkıyı perişan et… Ama ne olur ‘Kum Gibi’yi rahat bırak. Çünkü ‘Kum Gibi’ kırmızı çizgimizdir.” diyerek seslendi.

“GAYET GÜZEL OKUMUŞ”

Geçen gün Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programına açıklama yapan Ahmet Kaya’nın ağabeyi Mustafa Kaya ise şunları söylemişti:

“Programa İvana Sert isimli bir kardeşimiz katılmış ve Ahmet Kaya’nın Kum Gibi şarkısını okumuş. Bana da şarkının sözlerini değiştirmiş, sözlere başka anlamlar yükleyip, çarpıtmış’ diye duyumlar geldi. Ben de merak ettim ve programı izledim. Fakat şarkının sözlerinde herhangi bir değişiklik ve herhangi bir başka anlam yükleme ya da çarpıtma görmedim. Şarkıyı gayet güzel ve ritmine uygun bir şekilde okumuş. Yüreğine sağlık Ivan kardemişimizin. Medeni cesaret göstermiş, televizyona çıkmış okumuş. Ben eleştiri yapmayacağım çünkü eleştiri yapılacak bir şey yok. O eleştiri yaptığını zannedip de hezeyan gösterenleri de kınıyorum. Türk insanına yakışmayan sözler söylemeyin.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.