Ağlama Anne’nin Adnan’ı Cansel Elçin, diziyle ilgili konuştu

İlk bölümdeki performansıyla izleyicilerin dikkatini üzerine çeken Ağlama Anne’nin Adnan’ı Cansel Elçin, diziyle ilgili konuştu.

Dizinin hikayesini çok beğendiğini söyleyen Elçin “Bence bu proje gerçek bir hikayeye sahip. Dünyada bir annenin ağlaması kadar acı birşey yok. Adnan’ı oynamak istedim çünkü bir babanın yıllar sonra kızının olduğunu öğrenip ona sahip çıkmak istemesi beni çok duygulandırdı. Projeyi kabul etmemdeki başka bir etkende deneyimli, disiplinli ve yaratıcı yönetmen Feride Kaytan oldu” dedi.

blank

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Feride Kaytan’ın oturduğu Ağlama Anne, Seyirciye sık sık”Doğuran mı annedir? Büyüten mi?” sorusunu düşündürecek. Seyirciyi Pazar geceleri ekrana bağlayan dizide Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğlulları, Selim Bayraktar, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora gibi başarılı isimler rol alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.