“Ağaçlar Ayakta Ölür” Karadeniz turnesine çıkıyor

Yüreği torun özlemiyle dolu büyükanne rolüyle izleyenleri büyülediği ve 7 dalda ödüle layık görülen efsane oyuncu Nevra Serezli’nin başrolünü üstlendiği, oyunda Serezli’nin eşini oynayan usta oyuncu Gökhan Mete’nin yanı sıra Meral Asiltürk, Önder Atakanlı, Selver Çavuş, Hakan Dönertaşlı ve Meltem Özlevent’in eşlik ettiği, kapalı gişe oynayan “Ağaçlar Ayakta Ölür” Karadeniz turnesine çıkıyor.

24 Nisan Giresun Kültür Merkezi, 25 Nisan’da Trabzon KTÜ Atatürk Kültür Merkezi, 26 Nisan’da Ordu Kültür Sanat Merkezi, 27 ve 28 Nisan’da Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi, 29 Nisan’da Sinop Kültür Merkezi, 30 Nisan Amasya Yeni Şehzade Kültür Merkezi, 1 Mayıs Çorum Devlet Tiyatrosu, 2 Mayıs’ta Karabük Leyla Dizdar Kültür Merkezi, 3 Mayıs’ta Ereğli Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak “Ağaçlar Ayakta Ölür”, duygusal hikayesiyle ve usta oyuncuların unutulmaz performanslarıyla seyircinin beğenisini kazanan oyun mayıs ayında da izleyici karşısına çıkacak. İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyun, dağılan aileyi bir araya getirmek için büyük bir risk alan bir adamın karısına yapmaya çalıştığı iyiliği anlatıyor. İspanyol yazar, şair Alejandro Casona’nın dünya klasikleri arasında yer alan eserinden Nedim Saban tarafından tiyatroya uyarlanan duygusal komedi “Ağaçlar Ayakta Ölür”ün sahne tasarımı Cihan Aşar, kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç, ışık tasarımı ise İsmail Sağır imzasını taşıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.