adL’de büyük yaz indirimi başladı

Yenilikçi, güçlü kadının stili adL, ferah renkleri ve pamuklu doğal kumaş tasarımları, %50’ye varan indirimiyle yaz çoşkusunu yaşıyor.

Cazibesi yüksek ve klişelere mesafeli, neşeli renkleri, Yaz’a ilham veren yeni trendleri ile adL mağazaları indirimle renkleniyor.

Working Chic

Bu koleksiyon, renk ve desen seven neşeli, enerjisi yüksek bir yaz kadını…Pembe, kırmızı, lila, mavi, saks, turuncu, sarı, fuşya, lime, haki, turkuaz yoğun renk paletleriyle cesur Yaz başlıyor. Baharın temsili çiçek desenlerinin bol kullanıldığı tasarımlarda, içinde küçük ışıltıları olan fransız jakarlar ve cupro kumaşlar dikkat çekiyor. Pamuklu kumaşlardan gömlek elbiseler yazın vazgeçilmezi olurken, desenli ve düz bir çok alternatif gardırobunuzun kilit parçalarının eksikliğini tamamlıyor.

Business

Ofiste çalışan kadınlara renk geldi… Siyah-beyaz formal ofis kıyafetleri puantiye ve yakma jakardan oluşan çiçeklerle, klasik havasından kurtulup yazın enerjisini hissettiriyor. Beyaz takımlar, İspanyol paça pantolonlar, derin kare yaka elbiseler, krep biyeli pantolon ve rob ceketler koleksiyonunun ana parçaları arasında…

Casual Line

Düz kesim nakışlı beyaz pamuk gömlekler, renkli çizgili gömlekler, baskılı t-shirtler, beyaz nakışlı denim pantolon ve şortlar bu yazın klasikleri olmaya aday…

blank

Nature Love koleksiyonu

Rahatlığı kadar stil sahibi olması da Nature Love kadını için çok önemli… Tamamen doğal kumaşlardan oluşan bu koleksiyon sağlıklı kadının isteklerini karşılamak üzere kumaş ve model seçimlerine uzun zaman harcanarak titizlikle tasarlandı.

Keten gömlek ve elbiseler sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı olurken, rahat, konforlu ve ince tasarım detaylarına sahip tasarımlar ferah yazın habercisi.

Haki, camel, beyaz, bej, sarı ve mavi renkleri, püskül ve deniz kabuğu aksesuarlarıyla pamuklu gömlekler ve keten elbiselerde buluştu. Çöl renklerinden ilham alan safari desenli keten bluz ve elbiseler şehirde geçen yaz günlerinin kurtarıcısı olmaya aday.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.