Adele, spor menajeri Rich Paul ile evlendiğini duyurdu

Ünlü şarkıcı Adele, bir süredir birlikte olduğu spor menajeri Rich Paul ile evlendiğini duyurdu. En yakın arkadaşı Alan Carr’ın Los Angeles’taki programında evlendiklerini doğruladı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, bir süredir birlikte olduğu ünlü spor menajeri Rich Paul ile evlendiğini duyurdu. Adele, bu haberi bir şovda ilginç bir şekilde gösterdi.

ADELE VE RİCH PAUL İLİŞKİSİ
Adele, bir süredir LeBron James’in menajeri olarak bilinen Rich Paul ile anılıyordu. Adele, daha önce Rich Paul ile ilgili konuşurken “eşim” diye bahsetmiş ve evlilik dedikodularını alevlendirmişti.

EVLİLİK HABERİNİN DUYURULMASI
Adele, en yakın arkadaşı Alan Carr’ın Los Angeles’taki komedi şovunda evliliklerini doğruladı. Bir izleyici, “Alan Carr’ın Los Angeles’taki komedi şovundaydım ve izleyiciler arasında Adele de vardı. Alan kalabalığa yakın zamanda evlenen birisinin olup olmadığını sordu ve Adele ‘evlendim’ diye bağırdı” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu evlilik, Adele’in 2018’den 2021’e kadar süren Simon Konecki ile olan evliliğinden sonra geliyor. Adele, bu evlilikle mutluluğu yakalamış görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.