Acun Ilıcalı ‘Survivor Brezilya’ için start verdi

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haziran ayında Brezilya’da yaptığı görüşmeler’in ardından harekete geçti.

Türkiye’de reyting rekorları kıran ‘Survivor’ yarışmasının Yunan versiyonunun da yapımcılığını üstelenen Acun Ilıcalı, haziran ayında geçekleştirdiği Brezilya seyahatinde yeni programlar için görüşmeler yapmıştı. Bu ziyareti sırasında attığı “Acun Medya Brezilya ekibi görev başında, büyük bir iş birliği için hazırız” mesajı heyecan yaratmıştı.

Acun Ilıcalı, söz konusu görüşmelerden iki ay sonra ‘Survivor Brezilya’ için start verdi ve İnstagram hesabından konuyla ilgili flaş bir paylaşımda bulundu.

Dominik ekibiyle birlikte çektiği selfieyi takipçileriyle paylaşan ünlü yapımcı, “Dominik harekatı başlamıştır. Brezilya projesi için ilk ekibimizi uğurluyoruz. Allah utandırmasın” notunu yazdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.