‘Açık yürekli Ferzan Özpetek Sineması’

İtalya’nın en önemli kültür ve sanat etkinliklerinden biri olan Cortile di Francesco 40. yılında Ferzan Özpetek’i ‘Onur Konuğu’ olarak ağırlıyor.

‘Farklılıklar’ olarak belirlenen 2018 yılı temasıyla etkinlik, tiyatro ve sinema, mimarlık ve tasarım, ekonomi, gazetecilik ve güncel olaylar olmak üzere 6 bölümden oluşuyor. İtalya’nın başarılı, söz sahibi ve öncü olan isimleri 21 – 22 Eylül’de Perugia yakınlarındaki Assisi’de etkinlik kapsamında farklı sektörlerle ve katılımcılarla buluşuyor.

İtalya’da gerçekleştirildiği tarihlerde gündem oluşturan ve uzun süre konuşulan etkinliklerden biri olan Cortile di Francesco, ‘Açık yürekli Ferzan Özpetek Sineması’ ismiyle özel bir bölümde ünlü yönetmeni ağırlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.