ABD Başkanı Biden: Rusya’ya en ağır yaptırımları uygulayacağız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin açıklama yapmasının ardından Biden’ın br paylaşım yaptı. Biden, “G7 yıkıcı yaptırımlarda anlaştı” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Avrupa ülkeleri harekete geçti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, “Rusya’ya daha önce uygulamadığımız en ağır yaptırımları uygulayacağız. Büyük Rus bankalarının varlıklarını donduracağız” demişti.

BİDEN’DAN AÇIKLAMA

ABD Başkanı Joe Biden, ulusal güvenlik konseyini Ukrayna’daki gelişmeler gündemiyle topladı. Toplantı sonrası Biden, ABD ve müttefiklerinin Rusya’ya uygulayacağı yeni yaptırımları duyurdu.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından ulusal güvenlik konseyini topladı. Ukrayna’daki gelişmelerin gündeme geldiği toplantı sonrasında Biden, ABD ve müttefiklerinin Rusya’ya uygulayacağı yeni yaptırımları açıkladı.

G7 LİDERLERİ ANLAŞTI

Biden, “G7 liderleri Rusya’ya sert ve yıkıcı yaptırım paketleri üzerine anlaştı” dedi.

PUTİN: BUGÜN YAŞANANLAR, YAPMAMIZ GEREKEN BİR ŞEYDİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.