3’üncü sezonda da devam edecek olan ‘’Yargı’’ son bölümüyle nefes kesti

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’dan müjdeli haber geldi. Üçüncü sezonda da seyircisi ile buluşacak olan dizinin dün gece yayınlanan yeni bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 6,78 reyting 18,97 izlenme payı, 20+Abc1’de 6,71 reyting, 16,87 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu. Sosyal medyada da #Yargı, #Ilgaz, #Ceylin ve #Eren etiketleri gece boyu listelerden inmedi.

Aradığı kişinin Özcan Savcı değil Turgut Ali olduğunu öğrenen Ilgaz, bunu söylemesiyle Turgut Ali, Ilgaz’a silahını çekti ve onu ıssız bir yere götürdü. İkili karşılıklı hesaplaşırken çocuğunun hastalığı yüzünden mecbur kaldığını düşünen Ilgaz onu ikna etmeye çalıştı. Çocuğunun hayatına karşılık Ilgaz’ın hayatını alması için Haluk’la anlaştığını söyleyen Turgut Ali’ye Ilgaz bu durumu çözmenin başka bir yolunu bulabileceklerini söylese de Ilgaz arkasını dönüp yürümeye başladığı sırada Turgut Ali onu vurdu. Turgut Ali vurduktan sonra Ömer’le konuştu. Ömer ağır yaralı Ilgaz’ı bir çöp konteynırına attıktan sonra Eren’e mesaj attı. Tüm bu olaylar olurken okulda çıkan yangın esnasında Eyüp, Parla’yı kaçırarak harabe bir binaya götürdü. Aralarında çıkan arbede de Eyüp’ü bıçaklayan Parla, Ceylin’den yardım istedi. Mahkemeye çıkartılmadan Ilgaz ve Ceylin’e ulaşmaya çalışan Yekta, onlara ulaşamayınca mahkemede Ilgazlar’la anlaşma yaptığı için suçu üstüne aldığını itiraf ederek suçsuz olduğunu söyledi ve serbest kaldı. Eren, Ömer’in attığı adrese geldiğinde konteynırda Ilgaz’ı buldu. Ağır yaralı Ilgaz, ambulansa alınırken elinde Ceylin’in saçı ve kolyesi olması aynı zamanda konteynırdan da Ceylin’in parmak izi çıkması üzerine Eren soluğu Ceylin’in ofisinde aldı. Parla’nın suçunu üstüne alan Ceylin bıçağı ofisinde sakladığı esnada Eren’in gelmesiyle ne olduğunu anlamadan kendini emniyette buldu. Yaşadığı şokun etkisindeyken aslında Ilgaz’ı öldürmekle suçlandığını öğrenen Ceylin sorgu odasında sinir krizi geçirdi. Durumu kabullenemeyen Ceylin, Ilgaz’ı değil Eyüp’ü öldürdüğünü söyledi. Olaylardan haberdar olan Yekta, yardımcı olabilmek için Ceylin’in yanına geldi. Ilgaz’ın öldüğünü ailesine haber veren Eren, dosyadan çekildiğini söyledi. Ceylin’in ifadesi üstüne araştırma yapan emniyet Eyüp ile ilgili herhangi bir iz bulamadı. Ömer hastane önünden kaçırdığı ambulansla Eyüp’ü bir depoya taşıdı ve yarasına müdahale etti. Metin morga giderken yaşadığı acıyla kalp krizi geçirdi. Eren, Ceylin’e aslında kendisinden şüphe etmediğini itiraf ederken gerçek suçluları bulmak için ondan yardım istediğini söyledi.

blank

Heyecan dolu bölümün ardından yayınlanan sezon finali tanıtımı seyirciye duygusal anlar yaşattı. Başında ‘’Herşey Seninle Güzel’’ şarkısı eşliğinde Ilgaz ile Ceylin’i gelin ve damat olarak gördüğümüz tanıtımda Çınar, parmaklıklar ardındaki Ceylin’e Ilgaz’ın defnedileceğini haber veriyor. Ceylin’in ‘‘Bıraktın mı beni gerçekten’’ sözleri izleyenleri derinden etkiliyor.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı heyecan dolu sezon finaliyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.