Ankara’da festival coşkusu ODTÜ vişnelik sahnesinde

Türkiye’nin Festival Serisi Live From 5-6 Mayıs’ta ODTÜ Vişnelik’de Gençler ile Buluşuyor.

Live From Ankara Fest. Bayhan Müzik Organizasyonuyla 5-6 Mayıs’ta ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de. Geçtiğimiz yıl seyirci rekorları kıran festival serisi bu yıl ikinci kez şehrine geliyor.

blank

Türkiye’nin en köklü heavy metal grubu Pentagram, progresif rock’ın ülkemizdeki öncüsü Nekropsi, yeni nesil rock gruplarından Skapova ve Ankara’lı Al’York Live From Ankara Fest. ‘in ilk günü 5 Mayıs’ta dinleyicileri ile buluşacak.

Festivalin ikinci günü 6 Mayıs’ta ise yirmi yılı aşkın bir süredir şarkılarına eşlik ettiğimiz Gripin, kemik bir dinleyici kitlesine sahip olan Redd, 2000’li yıllarda alternatif rock grupları arasında adından söz ettiren Sakin grubunun solisti Onur Özdemir ile “sakin tribute” ve uzun yıllar Son Feci Bisiklet grubunun solistliğini yapan, son dönemde kariyerine solo devam eden Ankaralı müzisyen Arda Kemirgent ODTÜ Vişnelik Çim Amfi sahnesinde olacak.

Heyecan yaratan müzisyen kadrosu ile eşsiz bir rock festivaline ev sahipliği yapacak olan “Live From Ankara Fest.”in biletleri passo’da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.