2 günde trafik kazalarında 10 kişi öldü

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkanları uyaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 günde 10 kişinin trafik kazasında vefat ettiğini belirterek, “Kurallara uyalım, bayramınız kemerli olsun” uyarısında bulundu.

ANKARA (İGFA) – Kurban Bayramı tatili nedeniyle yola çıkanları uyaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2 günde 10 kişinin trafik kazasında vefat ettiğini belirterek, “Kurallara uyalım, bayramınız kemerli olsun” uyarısında bulundu.

Soylu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “7-18 Temmuz tarihleri arası bayram trafiği için teyakkuzdayız. 8 Temmuz Arefe Günü 8 kaybımız oldu. 9 Temmuz (bugün) 16:00’ya kadar 2 kaybımız var. Lütfen kurallara uyalım. Bayramınız kemerli olsun” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.