Whitney Houston’un kızı annesiyle aynı kaderi paylaştı

Geçen yıl hayatını kaybeden Whitney Houston’un kızı Kristina Brown’ın adli tıp sonucunda uyuşturucu aldığı ortaya çıktı. Houston da uyuşturucuya bağlı olarak vefat etmişti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston’nun kızı Bobbi Kristina Brown, 31 Ocak 2015’te Atlanta’daki evinde küvetin içinde bilincini kaybetmiş halde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde giderilemeyen hasar oluşan Brown, temmuz ayında hayatını kaybetmişti. 11 Şubat 2012 yılında Whitney Houston da bir küvette ölü bulunmuştu.

OTOPSİ SONUCUNDA UYUŞTURUCU KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ölümünden 7 ay sonra çıkan otopsi sonucuna göre,bir adli tıp uzmanı Bobbi Kristina’nın aldığı uyuşturucudan dolayı sarhoş olduğunu ve yüzünün küvette suya tamamen batmış olduğunu ve bunun ölümüne yol açtığını söyledi.

HOUSTON’UN ÖLÜM NEDENİ

Amerikalı şarkıcı Whitney Houston’ın ölüm sebebinin uyuşturucu kullanımı ve kalp hastalıklarının da etkisiyle kazayla boğulma olduğu açıklanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.