Takipçileri Nurgül Yeşilçay’ı erkek çocuğuna benzetti

Nurgül Yeşilçay’ın imaj denemeleri devam ederken takipçilerinden gelen yorumlar güldürüyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bittikten sonra vaktini ailesine ve özellikle Cem Özer ile olan evliliğinden olan oğlu Osman Nejat’a ayıran Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından günlük koşturmalarına dair paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor.

Paylaşımlarında esprili ve enerjik yönünü ortaya çıkartan Yeşilçay aynı zamanda takipçilerinin fikrini almayı da ihmal etmiyor.

Son olarak sette, perukları denerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Yeşilçay, hem yeni görüntüsüyle bir paylaşımda bulunmuş oldu hem de ‘Bir ara böyle yaptıracağım saçlarımı’ diyerek takipçilerinin fikrini almış oldu.

Yeşilçay’ın bu görüntüsü takipçilerirni ikiye böldü. Kimisi kısa saçı da kendisine yakıştırırken bazı takipçileri Yeşilçay’ı erkek çocuğuna benzetti.

İşte komik yorumlardan bazıları…

burakzoi – Abla yapma hakkı bulut gibi olmuşsun biz seni uzun saçlarınla seviyoruz

yasmin.fd – nurgulyesilcayy Hiç görmemiş olalim bildigin kırpık olmuş…

gul_asmin_kiziloz – Nuri amca gibi olmussun model cok kotu yanik gibi duruyor ve yuzune yakismiyor sakin yapmaa

figengercNe koydun kız kafana ben beğenmedim kaynanamın saçı gibi kendi saçın daha güzel çıkart onu kafandan

bollywodfashion – erkek yerinde oyniyorsunuz?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.