ŞOK! Okan Bayülgen, Nusret’e fena ayar verdi

Okan Bayülgen’den Nusret’e sert sözler.

Tuzlama hareketiyle dünya çapında üne kavuşan etçi Nusret’i sert sözlerle eleştiren Okan Bayülgen, “Ben bu şovu sapkın ve ahlaksız buluyorum” dedi.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tuzlama hareketiyle dünya çapında ünlü olan Nurset’e ağır eleştirilerde bulundu.

“BU VİDEOLARI ÇOCUKLARIMIZ DA İZLİYOR”

Nusret’in videolarını çocukların da izlediğini ve ete yapılanların İslam dinine aykırı olduğunu belirten ünlü şovmen, şu ifadelere yer verdi: “Kucağında kuzu okşama, ölü hayvanları tokatlama, İslam’da binbir dua ile kesilen hayvan etine türlü eziyetler. Bu videoları çocuklarınız izliyor.

“BU ŞOV SAPKIN VE AHLAKSIZDIR”

Ben bu şovu sapkın ve ahlaksız buluyorum. Bu Nusret’e para yatıran da, yiyen de,reklam ajansı da, haberini yapan da bu çirkinliğe ortak oluyor. Neyse… Sıkmayın canınızı. Hadi size afiyet olsun.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.