Sezgi Sena Akay, Sanavber Hatun Rolü İle Muhteşem Yüzyıl Kösem’de

Milyonları Ekrana kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem IV. Murad Bağdat Fatihi’ne, Sezgi Sena Akay, Sanavber rolü ile dahil oldu. IV. Murat’ın hasekilerinden biri olan Sanavber Hatun, bu akşam ( 28 Şubat ) ekrana gelecek 13. bölümde izleyici ile buluşacak.

2012 yılında Best Model Of Turkey, ardından Best Model Of The Word’de birinci seçilen Sezgi Sena Akay, daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştı. Akay, Fox TV ekranlarından bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde IV. Murad’ın hayatına girecek ve hikayeye yeni bir yön verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.