Rihanna da Donald Trump’a karşı yapılan eylemlere destek verdi

Ünlü kadınlar Donald Trump’a karşı yapılan eylemlere destek verdi.

Amerika’da kadınlar kendilerini aşağılayan siyasi duruşa karşı tepki koydu! Binlerce kadın protesto için sokağa çıktı, aralarında başta Madonna ve Rihanna olmak üzere birçok ünlü kadın da vardı!

Donald Trump’ın ABD başkanlığını resmen devralmasından sonra, dünya çapında protestolar yapıldı. Kadınlar,kendilerini aşağılayan, küçümseyen bir siyasi anlayış karşısında sokağa çıkarak, ‘dayanışma yürüyüşünde’ bir araya geldi.

Bu protestoya başta Madonna, Rihanna, Emily Ratajkowski, Miley Cyrus olmak üzere birçok ünlü isim de katıldı.

Rihanna, eylemden fotoğraflar paylaşarak, ‘kadın olmaktan ve dünyanın dört bir yanından bu direnişe katılan kadınlardan gurur duyuyorum’ notu düştü. Ayrıca dünyaca ünlü yıldız, elinde Trump Tower’ın inşaatında çalışmış bir kadının da fotoğrafını paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.