Paramparça’dan Organ Bağışı ve Nakli Haftası’na destek

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, milyonların büyük bir ilgi ve beğeniyle izlediği ‘Paramparça’, Pazartesi akşamı (2 Kasım) ekrana gelen 39. bölümünde, ülkemizde, 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen ‘Organ Bağışı ve Nakli Haftası’na, farkındalık yaratacak sahneleriyle destek verdi.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın 39. bölümünde, Nuray’ın (Pınar Erincin) beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi tarafından organları bağışlandı.

NURAY, BAŞKA BEDENLERE CAN OLDU

Doktorların organ bağışı yapmaları konusundaki telkinleri sonrasında, ailesinin organlarının bağışına onay verdiği Nuray’ın kalbi, Deniz’in (Ceyhun Mengiroğlu) uzun süredir kalp hastası olan annesi Nergis’e nakledildi. Nergis’e can olan Nuray, Cansu ile Deniz’in arkadaşlığının da önünü açtı.

PARAMPARÇA | 40. BÖLÜM | 9 KASIM PAZARTESİ SAAT 20:00 | STAR TV

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.