Murat Dalkılıç’tan boşanma açıklaması

2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın boşanacağı iddia edilmişti.

2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın boşanacağı iddia edildi. Ancak Murat Dalkılıç, boşanma haberlerini yalanladı.

Geçtiğimiz aylarda ‘ayrılacakları yönünde’ haberler çıkan ve iddiaları kesin bir dille yanıtlayan çift evliliklerinde sona geldi. Magazin D Yaz’ın iddiasına göre evlerini ayıran 2 yıllık evli çift boşanma kararı aldı. Murat Dalkılıç Bodrum’a taşınırken, Merve Boluğur İstanbul’da kaldı.

BU DEDİKODUDAN BIKTIK

Bu haberlerin ardından Murat Dalkılıç söylentileri yalanladı: “Boşanmıyoruz. Konser yoğunluğundan ben sürekli şehir dışındayım. Merve’nin de yeni projesi var. Her şey yolunda. Bu dedikodulardan bıktık.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.