Murat Boz, Aslı Enver’in eski eşinden rahatsız oldu

Yakışıklı şarkıcı, güzel oyuncudan bağlı bulunduğu menajerlik şirketini değiştirmesini istedi.

Son günlerde ‘Janti’ isimli albümüyle listeleri altüst eden Murat Boz’dan ani atak…

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın özel haberine göre yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı Aslı Enver’le evlilik planları yaptığı konuşulan popçu, sevgilisinden özel bir ricada bulundu. Dedikodulara göre Murat Boz, güzel oyuncudan bağlı bulunduğu menajerlik şirketini değiştirmesini istedi. Boz’un bu isteğinin sebebi ise Aslı Enver’in eski eşi Birkan Sokullu’nun da aynı şirkete bağlı olmasıydı.

AYNI PROJEYE DE İZİN YOK!

Güzel oyuncu ile Sokullu’nun hiçbir şekilde yan yana gelmesini istemeyen Murat Boz’un bu ricasını Aslı Enver de kabul etti. Böylece ünlü popçu, Enver’le eski eşinin aynı ajansa giderek karşılaşma ihtimallerini bile ortadan kaldırmış oldu. Güzel oyuncunun, sevgilisinin ricasını hemen kabul edip bağlı bulunduğu ajansla yollarını ayırmak için yetkililerle konuştuğu iddialar arasında.

Murat Boz’un Aslı Enver’in eski eşi Birkan Sokullu’yla aynı projede yer almasına da karşı çıktığı öğrenildi.

Bu arada Sokullu’nun şimdiki aşkı Berrak Tüzünataç da aynı ajansa bağlı çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.