Müfit Can Saçıntı: Bursa’ya karşı değilim

Filmlerindeki ‘Karşıyım’ felsefesini milyonların diline dolayan Müfit Can Saçıntı, önümüzdeki günlerde farklı etkinliklerle Bursalı hayranlarıyla bir araya gelecek.

Mandıra Filozofu adlı filmle beğeni toplayan oyuncu Müfit Can Saçıntı, GazeteMAG’a özel açıklamalar yaptı. Küresel konferans serilerinden biri olan TEDxBursa’nın konuğu olarak kentimize gelen Saçıntı, söyleşi sonrasında önümüzdeki günlerin Bursa programını dile getirdi. Mart ve nisan ayında iki farklı etkinlikle Bursalı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Saçıntı, Plaza 16’da Lafını Esirgemeyenler adlı tek kişilik oyununu sergileyecek. Ünlü oyuncu ve yönetmen, Yaşamak Güzeldir filminin Bursa galası için ise nisan ayında şehrimizde olacak.

Kendi ayağımıza sıkıyoruz

Ekrandaki dizileri değerlendirmesini istediğimiz Müfit Can Saçıntı konuya “Çok özgün eser yok ekranda” diyerek girdi. Saçıntı; “Özgün bir şey yaptırmaya cesaret edemiyorlar. Hep bildik şeyler izliyoruz. Yerimizde saymak değil geri geri gidiyoruz. Türk dizileri dünyaya hakim olmuştu. Dizi satıyorduk. 2 yıldır Kore’den dizi satın almaya başladık. Kendi ayağımıza sıkıyoruz” sözleriyle sitemini ortaya koydu. Özge Tezcan – Bursa

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.