Kadir İnanır, 2 gün daha yoğun bakımda

Usta oyuncu Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle önceki akşam Fulya Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak sevenlerini korkutmuştu.

Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan İnanır’ın sağlık durumu için hastane yönetimi açıklama yaptı. İnanır’ın sağlığının iyi olduğunu belirten sanatçının doktoru, ünlü ismin nasıl hastaneye geldiğini anlattı: Pazar sabahı saat 10.00’da Jülide Hanım aradı.

EVDE YERE DÜŞTÜ

Kadir Bey’in konuşmasının bozulduğunu ve yere düştüğünü söyledi. Evlerine gittim. İnanır’ı hastaneye gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştım. Sonunda Kadir Bey’i ikna ettik ve geldik. Açıklamasına devam eden doktor, oyuncunun 2 gün daha yoğun bakımda kalacağını bildirdi.

İyiye gidiyor

Jülide Kural, hayat arkadaşının bir an olsun yalnız bırakmadı. Hastane kantininde bekleyen Kural, “Ben iyi olduğuma göre o da iyiye gidiyor. Sohbet ediyoruz’’ diyerek İnanır hakkında bilgi verdi.

Mehmetçikleri sordu

Mehmet Ali Erbil ve Şenol Güneş gibi isimler hastaneye akın etti. İnanır’ın yeğeni Levent İnanır; ”Bana bugün ilk olarak Afrin’deki Mehmetçikleri sordu” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.