İŞTE! Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in oynadığı ”İlk Öpücük” filminin teaserı

Sinema filmlerinin en sevilen isimlerinden Murat Yıldırım ve bu yazın hit dizisi Dolunay’ın yıldızı Özge Gürel’in müthiş uyumuyla, izleyiciyi baştan çıkarmaya hazırlanan filmin teaser fragmanı da görücüye çıktı.

Gürel’in ilk filmi olma özelliğini taşıyan ‘İlk Öpücük’, romantik sahneleriyle beyazperdeye damga vuracak. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği filmde görüntü yönetmenliğini de Javier Salmones yapıyor. Merakla beklenen ‘İlk Öpücük’ün sinemalara dağıtımını ise TME yapacak.

Sezonun en iddialı romantik komedilerinden Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı ‘İlk Öpücük’ filminin vizyon tarihi belli oldu. ‘İlk Öpücük’ Fox TV eski Genel Yayın Yönetmeni Shebnem Askin’nin kurmuş olduğu LuckyRed Film ve Sony İnternational ortak yapımcılığında 20 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.

Yıldız oyuncuların da bir araya geldiği filmde Cezmi Baskın, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Erol Aksoy, Birsen Dürülü, Hakan Akın gibi popüler isimler de yer alıyor. Filmin senaryosunu ‘İşler Güçler’ ve ‘Kardeş Payı’ gibi fenomen dizilerde imzası olan Çağlar Yurt kaleme aldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.