İrem Derici, sahte tıklamalar hakkında konuştu

Son yıllarda adından çokça söz ettiren başarılı şarkıcı İrem Derici özel hayatı ve müzik kariyeriyle ilgili Pop Dünyası’na verdiği röportajda konuştu!

Maxi-Single hazırlığında olan ve kendi şarkılarını da yazdığını ancak yayınlamaktan çekindiğini belirten İrem Derici “Belki çok güzel sonuçlar alırım,belki de “Bırak kızım kalemi,sen yazma gözünü seveyim,sen söyle” derler bilemiyorum.Ama kendi hikayemi anlatmaktan kaçınıyorum,başkalarının emanetlerine can vermek bana iyi geliyor.” dedi.Son günlerin popüler polemiği olan “sahte tıklanmalar” için ise “Artık ne gerçek ne sahte kesinlikle anlaşılamaz oldu.Bakıcaksın arkadaş,konserde “Şimdi sizde!” dediğindeki desibele bakacaksın.Ben pinti kadınım öyle şeylere para harcamam,zorla güzellik olmaz.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.