iPhone 7 ile iPhone 2G karşı karşıya

YouTube’da EverythingApplePro kanalı iPhone 7 ile iPhone 2G modelini karşılaştırdı. İlk iPhone’dan iPhone 7’ye nelerin değiştiğine bu video ile tanıklık ediyoruz.

Apple, iPhone 6 ile başlattığı iki iPhone tanıtma geleneğini iPhone 7’de de devam ettirdi ve karşımıza iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri ile çıktı. Barındırdığı Apple A10 Fusion işlemci ile iPhone 6s’ten bile hızlı olan iPhone 7, YouTube’da EverythingApplePro kanalında çok farklı bir teste tabii tutuldu. EverythingApplePro kanalı, iPhone 7 ile ilk iPhone olarak bilinen iPhone 2G modellerini karşılaştırdı.

iPhone’un yıllar içerisindeki gelişimine ışık tutan bu karşılaştırma videosu, sizlere nostaljik dakikalar yaşatacak. iOS 10 ile iOS 1.0’ın da karşılaştırıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.