Hasan Kale’den ‘Dünyanın En Küçük Tabloları’

Dünyaca ünlü ‘micro art’sanatçısı Hasan Kale, 35 MEDYA bünyesinde görkemli etkinlikler gerçekleştirmektedir. Dünyanın hayran olduğu sanatçı ulusal ve uluslararası en gizemli en farklı sergi show’larına imza atmaktadır..

Çıplak göz ile ‘kibrit çöpü, çekirdek kabuğu, timsah dişi, iğne deliği’ gibi objelere İstanbul manzaralı harika ayrıntılarla dolu minyatür tablolar yapan sanatçıya dünya ve Türkiye ulusal basını da çok ilgi göstermektedir.

Ülkemizde TRT kanalında da çekimleri başlamış olan, Hasan Kale’yi anlatan belgesel 50 bölüm olarak çekilmekte ve yayınlanmaktadır.

Ziyaretçilerin büyüteçlerle görebildiği bu muhteşem eserlerin her biri eşi benzeri olmayan ve olmayacak micro tablolardır. Sanatçı sıra dışı bir sunum ve canlı performans yaparak sergileri show halinde gerçekleştirmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.