Hande Erçel: Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum

SHOW TV’nin 15 Haziran’da ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi ‘Aşk Laftan Anlamaz’ın yıldızı Hande Erçel, dizide canlandırdığı Hayat karakterinin kendisine çok benzediğini söylüyor

Başrollerini Hande Erçel ile Burak Deniz’in paylaştığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ adlı dizi, 15 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle SHOW TV ekranında olacak. Dizide Hayat karakterini canlandırran Hande Erçel’i dizinin Aydos Ormanı’ndaki setinde ziyaret ettik. Kendisi bizi harika bir doğanın ortasında, içten gülümsemesiyle karşıladı.

Çekimlerin tamamlanmasını beklerken fotoğraf için keşif turları yaptık. Hava bir ara bozulur gibi olunca yaşadığımız telaş, Erçel’in beyazlar içinde yanımıza gelmesiyle son buldu. Fotoğraf çekiminin ardından röportaja hafif ıslanmış vaziyette başladık. Hande Erçel, dizideki partneri Burak Deniz’in dediği kadar varmış. İnsana enerji veren gülüşü ve doğal halleriyle bu yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olacak gibi gözüküyor…

“AİLEMİN DESTEĞİ HEP ARKAMDA”

-Şimdilerde birçok hayranınız var ve yeni projenizi merakla bekliyorlar. İlk olarak ‘Çılgın Dershane’de çıktınız karşımıza. Öncesinde başvurduğunuz projeler olmuş muydu? Yoksa bir anda mı başladı her şey?

O kadar çok deneme çekimine girdim ki hatırlamıyorum bile. O proje olsun diye çok uğraştım. Oyunculuk eğitimi aldım, çalıştım. Kaçıncı deneme çekimimdi hatırlamıyorum, sonunda ‘Çılgın Dershane’yle başladım ve sonra hiç durmadı.

-Oyuncu olmaya ne zaman karar verdiniz?

Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istiyorum. İlk adım İstanbul’a gelişim oldu. Burada bana yol gösterecek, arkamda duracak insanlarla tanışarak sektöre girmiş oldum. Çok şanslıyım ki çok düzgün insanlarla karşılaştım.

-Oyunculuk garantisi olmayan, devamlılığı hep soru işareti olan bir meslek. Oyuncu olmaya karar verdiğinizde ailenizin tutumu ne oldu?

İşin olumsuz yanını hiç düşünmediler ya da bana bunu yansıtmadılar. Onlar hep benim arkamda. Kaç yaşına gelsem de onlar bana hem maddi hem de manevi destek olurlar. Bana söyledikleri tek şey “Sen hayallerini yaşa ama bir okulun olduğunu unutma” oldu. Ben de hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Onların arkamda olduğunu bilince adımlarımı daha güçlü atıyorum.

“SENARYODAN ÇOK ETKİLENDİM”

-Ablanızla birlikte bir atölye açma hayaliniz varmış. Yakın zamanda sizi moda sektöründe görür müyüz?

Olabilir, zaten yazları çok çalıştığım için tatile gidemiyorum. Ablamla farklı bir uğraşımız olsun istiyoruz. Hatta bu aralar konuştuk “Küçük bir atölye açalım. Birkaç öğrencimiz olur. Çizimlerimizi sergileriz” dedik ama bakalım. Belki bu kış olabilir.

-SHOW TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan ‘Aşk Laftan Anlamaz’da da sizi modayla haşır neşir görecek miyiz?

Dizide canlandırdığım Hayat hiç öyle giyimine kuşamına dikkat eden, modayı takip eden bir kız değil. Hatta dolabı da o kadar lüks değil. Şirkette çalıştığı insanların etkisiyle ve çalıştığı yer zaten bir tekstil firması olduğu için dikkat etmesi gerekecek. İşe daha dikkatli gidiyor, topuklu ayakkabısını giyiyor. Giyim tarzını önemsemesi gerektiğini fark ediyor. Habertürk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.