Hadise mini elbiseye zor sığdı

Finike Festivali kapsamında konser veren Hadise, aldığı kilolarla dikkat çekti. Antalya’nın Finike İlçesi’nde bu yıl 28’incisi düzenlenen Finike Festivali kapsamında konser veren Hadise, aldığı kilolarla dikkat çekti.

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen Finike Festivali kapsamında, pop müzik şarkıcısı Hadise sahneye çıktı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Hadise’nin konserde giydiği dekolteli mini elbisesi aldığı tüm kiloları ortaya çıkardı.

Hadise geçtiğimiz günlerde “Kilolarınızın konuşulması sizi rahatsız ediyor mu?” sorusuna şu cevabı vermişti: “Bu beni incitiyor. Yeter artık ayıp. Bana şiddet uygulanıyor. Bedenim bana ait. Kimseye söz düşmez. Aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorum.”

hadise kilo

PORTAKAL GÜZELİ SEÇİLDİ

Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve eşi Dilek Sarıoğlu, portakal çiçeği turunçgil çeşidi olan kamkat meyvesinden hazırlanan tacı Hadise’nin başına takarak şarkıcıyı ‘Portakal Güzeli’ ilan etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.