Göksel: Sahne dışında makyaj yapan biri değilim

Göksel, yeni şarkısı “Tam da şu an” ile radyolarda ilk kez Yasemin Şefik’in Best Fm’de ki programına konuk oldu.
Farklı tarzı ve yorumuyla dinleyicinin beğenisini toplayan güzel şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

“Bugüne kadar hiç tek şarkıyla çıkmadım. Albüm yapmayı, hikaye anlatmayı seviyorum. İlk kez bir şarkıyla çıktım. Hatta en pozitif şarkım diyebilirim. Albümü de yıl sonuna kadar çıkarmış olurum” diyen Göksel, özel hayatıyla ilgili olarak; “İyi bir arkadaşım ama iyi bir sevgili değilim. Yok yok vazgeçtim iyi de bir sevgiliyim” diyerek canlı yayında kahkaha attı.

blank

“ARKADAŞLARIMLA O FOTOĞRAFA ÇOK GÜLDÜK”

Yasemin Şefik’in “Geçtiğimiz günlerde magazinde makyajsız çıkan fotoğrafın yayınlandı. Tanınmaz halde diye başlık atıldı. Görünce ne hissettin?” sourusu üzerine Göksel; “Sahne dışında makyaj yapan birin değilim. Günlük hayattta sahneye çıkar gibi dolaşmayı sevmiyorum. Yalnız o fotoğrafı görünce arkadaşlarımla özellikle çok güldük. Nasıl bir açıdan, nasıl bir şekilde çekildiğini anlayamadık.” dedi.

Göksel, makyajsız hali ile bir parkta tek başına

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.