Fi dizisi yeni sezona hızlı başlıyor

Fi dizisi 15 Eylül Cuma günü başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve cesur sahneleriyle adından sıkça söz ettiren Fi dizisi yeni sezona hızlı başlıyor.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi‘nin paylaştığı ‘Fi’ dizisinin yeni bölümlerine çok az kaldı.

Geçen sezona damga vuran online dizilerden olan ‘Fi’ dizisi, 15 Eylül Cuma akşamı yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Cesur sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren ‘Fi’ dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

OZAN GÜVEN’E ÖZEL PERUK

‘Fi’ dizisinde ‘Can Manay‘ karakterine hayat veren Ozan Güven, ‘Arif V 216‘ filmi için saçlarını kazıtmıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yeniden kamera karşısına geçen Ozan Güven, ‘Arif V 216’ filmindeki ‘216’ rolü için saçlarını kazıtmıştı.

blank

Ozan Güven için yurdışından özel yapım bir peruk getirilecek. Film için saçlarını kazıttıran Ozan Güven, ‘Fi’ dizisinin çekimleri için peruk takacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.