Ferhat Göçer, Bostancı Gösteri Merkezi’nde binlerce seyircisi ile buluştu

Ferhat Göçer, klasikleşen Bostancı Gösteri Merkezi konserlerinin 13.sünde binlerce seyircisi ile buluştu. Göçer konserine, son hiti “Aşkın Mevsimi Olmaz ki” için hayranından gelen videolardan hazırladığı klibin ilk gösterimi ile başladı. Hemen ardından kendisinin de söylediği parçaya, Bostancı’yı dolduran binlerce seveninin vokalistliği eşliğinde devam etti.

“Duygularımız ile oynadın”

Konseri sırasında seyirciler ile bol bol konuşan Ferhat Göçer’in sohbetine doyum olmazken, stand up tadında keyifli diyaloglara da imza attı. Kahkahaların inlettiği salon, şarkıların romantikleşmesi ile birlikte hüzne de sahne oldu. Sanatçının seslendirdiği hareketli parçalarda yerinde duramayan seyirciler, slow parçalarda gözyaşı da döktü. Seyircilerin arasından gelen bir cümle ise geceyi özetledi: “Duygularımız ile oynadın Ferhat Göçer”

“Bostancı’da Evimde Gibi Hissediyorum”

Ferhat Göçer, 13 senedir aralıksız her sene Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdiğini ve bu sahnede olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Sanatçı, “Bostancı’da kendimi adeta evimde gibi hissediyorum, 2000 kişi ile birlikte sanki evimin salonunda şarkı söylüyormuş hissini yaşıyor ve her gelen seyircim ile bazen göz kontağı kurarak, bazen de konuşarak tek tek ilgilenmeye gayret ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.