Elçin Sangu Elidor ile ikinci kez kamera karşısına geçti

Elidor ile büyük bir sinerji yakalayan Elçin Sangu’nun çekimlerdeki enerjisi ve sempatik tavırları ikinci reklam filmine de yansıdı.

Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası olan Elidor, 2016’nın en beğenilen isimlerinden olan Elçin Sangu ile tüketicilerini ikinci kez reklam filmi ile buluşturuyor.

“Saçlarınla Mutluysan, Hayat Senden Yana” sloganı ile devam eden reklam filminde sağlıklı uzayan saçlar serisinin iletişimi yapılırken, Elidor’un yeni reklam filminde Elçin Sangu’ya, yaklaşık 120 kişilik bir ekip ve yönetmen Luis Gerard eşlik etti.

Hayatın Tadını “Elidor “ ile Çıkarın

6 yıldır Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor, kadınlar için sağlıklı saç bakım formülleri üretmeye ve sunmaya devam ediyor.

İçeriğindeki B7 vitaminiyle (biotin) saçlarınızı daha esnek bir hale ve daha bakımlı bir görünüme kavuşturan Elidor’un ‘Sağlıklı Uzayan Saçlar’ serisi ile ikinci kez kameraların karşısına geçen Elçin Sangu, “ Saçlarınla Mutluysan, Hayat Senden Yana” dedi.

YouTube video

TWITTER’DAN HEYECAN VEREN KAMPANYA PLATFORMU

Elidor’un Elçin Sangu ile 2. Reklam filmi “Twitter Flock to Unlock” modeli ile televizyonlardan önce Twitter üzerinden izleyiciler ile paylaşıldı. Elidor’un yeni Reklam filmi için heyecan verici uygulamada Twitter kullanıcıları, #‎ElidorunYeniFilmi ‬‬‬hashtag’i ile tweet atıp belirlenen tweet hedefine ulaşmaya çalıştılar ve kilitli filmin kilidini açmayı başarıp reklam filmini ilk defa Twitter’dan izleme şansı yakaladılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.