Ebru Şallı, psikolojik tedavi almaya başladı

Son günlerde sıkıntılı bir süreç yaşayan Ebru Şallı, psikolojik tedavi almaya başladı.

İnternette yayılan çıplak fotoğraflarıyla gündeme gelen Ebru Şallı’nın psikolojisi alt üst oldu. Art arda iki fotoğrafın yayınlanmasının ardından bir yalanlamada bulunan “O kişi ben değilim, birileri canımı acıtmaya çalışıyor, üstelik bunlar kadın. Onları Allah’a havale ediyorum” diyen Şallı, psikolojik destek almaya başladı.

Sözcü’de yer alan habere göre, eski manken her ne kadar fotoğrafların kendisine ait olmadığını üstüne basa basa vurgulasa da, morali bir hayli bozuldu. Geceleri uyku problemi yaşayan ünlü model, sürekli ağlama nöbetleri geçiriyor. Şallı’nın Kasım 2016’da da milli futbolcu Arda Turan’la mesajlaşmaları internete düşmüş ve gündeme oturmuştu.

EN BÜYÜK DESTEK ESKİ EŞTEN

Profesyonel yardım alan Şallı’ya en büyük destek de eski eşi ve çocuklarının babası Harun Tan’dan geldi. 2013’te Şallı’dan boşanan Tan, eski eşini ‘Anneler Günü’ dolayısıyla tatile çıkarıp, moral verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.