Cenazede gülen Cem Yılmaz’dan açıklama geldi

Attila Özdemiroğlu’nun dün Levent Camisi’ndeki cenazesinde Cem Yılmaz’ın Zülfü Livaneli’nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti. Yılmaz fotoğraf hakkında Twitter’dan açıklama yaptı.

Usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu’nun dün Levent Camisi’ndeki cenazesinde Cem Yılmaz’ın Zülfü Livaneli’nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti.

Cem Yılmaz’ın şovunda cenazelerdeki samimiyetsizlik ve ciddiyetsizliği eleştirip şöyle diyordu: Eğer ölen komedyense ardından şu söylenir: Bu kez güldürmedi! (Posta)

CEM YILMAZ’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çıkan habere yönelik sosyal medya hesabından açıklama yaptı; Bi kare fotografla “gülmek” ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gercekten kalpsiz. İnsan insana gülümser. Dünya iyi insanların hürmetine dönüyor, boşver Cemcim diyor ve geçiyoruz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.