Aşkım Kapışmak’a Mersin’de büyük ilgi

Davranış Bilimleri & İletişim Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Türkiye turnesi kapsamın da gittiği Mersin’de yoğun ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini alan ‘Yaşam Kitabı’ ile çok satanlar listesindeki yerini koruyan Aşkım Kapışmak, ‘Mersin Doğa Okulları’ tarafından gerçekleştirilen seminerde bin 500 kişiyle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren seminerde Kapışmak, ‘Etkili İletişim ve Hedef Belirleme’ hakkında katılımcılarla söyleşi gerçekleştirdi. ‘Yaşam Kitabı’nın ortaya çıkış süreciyle ilgili kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Aşkım Kapışmak, gecenin sonunda salondakiler ile hatıra fotoğrafı çektirip, yeni kitabını imzaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.