Züleyha, Harun Kolçak’ın ‘Korkuyorum’ şarkısını yeniden yorumladı

Etnik müziğin ve Anadolu türkülerinin sevilen sesi Züleyha, 90’lı yıllara damgasını vuran Harun Kolçak’ın ‘Korkuyorum’ şarkısını kendine özgü tarzıyla yeniden yorumladı.

Hareketli ve slow versiyon olmak üzere iki farklı tarzda yorumladığı “Korkuyorum”u Mehmet Hakyemez ve Gürol Beşer yönetmenliğinde kliplendiren Züleyha, klip mekanı olarakta kapılarını ilk kez bir klip çekimi için açan İstanbul Eğlence hayatının lokomotifi olan Cahide Palazzo’yu tercih etti.

blank

9 Mart’ta şarkının hareketli versiyonunu tüm dijital platformlarda yayına açacak olan başarılı sanatçı, slow versiyonunu ise 23 Mart tarihinde müzikseverlerle buluşturacak…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.