Yıldız Tilbe, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü sahnede kutladı

Yıldız Tilbe, Bayhan Müzik Organizasyonuyla Dün Gece Tekrar İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu Sahnesindeydi.

Yıldız Tilbe, yoğun istek üzerine Bayhan Müzik organizasyonuyla tekrar İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda sahneye çıktı.

Ünlü sanatçı her zamanki gibi konserin açılışını dev istanbul korosu eşliğinde “Delikanlım” performansı ile yaptı. Aralıksız 2,5 sahnede kalan Yıldız Tilbe, çok eğlenceli bir geceye imza attı. Ünlü sanatçı konser boyunca seyircileri ile de eğlenceli diyaloglar yaşadı. Çok üşüdüğü için sahnede ısıtıcılardan uzağa gidemediğini dile getiren Tilbe, söylediği şarkılarla salonu ayağa kaldırırken, esprileri ile de kendisini izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu.

blank

“Konserler için çabuk hazırlanırım. 4 saat sürer.”

Sahneye çıkmadan önce 4 saatte hazırlandığını anlatan sanatçı, kendi tasarımı olan saçı, makyajı, kıyafeti ve tacı ile kraliçe gibiydi. Sahnede devleşen Yıldız Tilbe, arka arkaya söylediği şarkılar ile gecenin hakkını verdi. Salonu dolduran kalabalık bir an olsun yerinde durmadı.

Yıldız Tilbe, konuklar arasında yer alan Yılmaz Morgül’ü sahneye davet etti. Morgül, Tilbe’ye övgüler yağdırdı. “Eğer evlenseydim ben onu seçerdim, kafamdaki tek insan Yıldız Tilbe. Sen hepimizin Yıldız’ısın. Türkiye seni çok seviyor, ben seni çok seviyorum. Teksin. Ve Dünya Emekçi Kadınlar Günü’n kutlu olsun.” diyen Yılmaz Morgül sahnede şarkılar söylerken, söz ve bestesi Yıldız Tilbe’nin imza attığı “Ummadığım Anda” şarkısını kendisine istediğini söyledi, Tilbe’de şarkıyı “sesine yakışacağına inanıyorum.” diyerek Morgül’e hediye etti. Renkli dakikaların yaşandığı konserde Yıldız Tilbe, yine unutulmaz bir geceye imza attı.

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu konserleri 18 Mart’ta Funda Arar, 26 Mart’ta Hadise ve 30-31 Mart’ta “Söz&Müzik: Tan Taşçı BÜYÜK FİNAL” konserleri ile devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.