Zeynep Bastık, Edis, Emircan İğrek ve Murat Dalkılıç konserleri başlıyor

Türkiyenin en çok dinlenen sanatçılarından Zeynep Bastık, Edis, Emircan İğrek ve Murat Dalkılıç ile konser maratonu Gergedan Yapım organizasyonu ile başlıyor!

Edis Görgülü, Yaz Konserleriyle 25 Temmuzda Bodrum’da başlayacak olan turne kapsamında 4 Ağustos HARBİYE AÇIKHAVA konseri de dahil olmak üzere Kuşadası, izmir, antalya, altınoluk, denizli gibi bir çok şehirde dinleyicileriyle buluşuyor.

Zeynep bastık ve Murat Dalkılıç Bitexen ana sponsorluğunda 20 Ağustos Antalya Açıkhava, 22 Ağustos Datça Açıkhava, 23 Ağustos Marmaris Amfi tiyatro, 24 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro, 26 Ağustos’ta ise Çeşme Açıkhava başta olmak üzere dinleyicilere 15 konserlik turnede muhteşem bir konser şöleni yaşatacak.

Yine Ağustos ayında Başlayacak olan Emircan İğrek ve Oğuzhan Koç konserleri dışında 5 Ağustos’ta HARBİYE AÇIKHAVA, Gergedan Yapım organizasyonuyla ANADOLU ATEŞİnin muhteşem dans şovuna ev sahipliği yapıyor.

Ve Zeynep Bastık son albümüyle çıkacağı ilk turnesine 28 Ağustos’ta Ayvalıkta başladıktan sonra dinleyicilerine yepyeni şarkılarını muhteşem bir sahne şovuyla sunmak üzere 21 EYLÜL’DE HARBİYE AÇIKHAVA’da sahneye çıkıyor!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.